Raymond, Sybesma

Raymond Sybesma aangesteld als Security Consultant bij Security Adviesgroep

Met ingang van dinsdag 2 januari 2024 is Raymond Sybesma  (34 jaar) aangesteld als Security Consultant bij Security Adviesgroep. In deze rol verleent hij adviesdiensten op het gebied van fysieke beveiliging bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Ruim 15 jaar ervaring in de beveiliging


Gestart als aspirant beveiliger heeft Sybesma heeft diverse ervaring met beveiliging opgedaan. “Sinds 2007 heb ik mij breed georiënteerd in de verschillende disciplines zoals evenementenbeveiliging, mobiele surveillance, winkelsurveillance, meldkamer en havenbeveiliging.”

Ontwikkeling in de breedte en diepte


Sybesma heeft zich niet alleen in de breedte van het vak ontwikkeld. “Op basis van mijn ervaring in de Rotterdamse Haven, kreeg ik de mogelijkheid om hoofdbeveiliger te worden bij een grote terminal. Daar was ik verantwoordelijk voor de aansturing van een multi-disciplinair beveiligingsteam. Bij de Politie heb ik als security officer gewerkt en was ik verantwoordelijk voor de (fysieke)beveiliging van de verschillende panden van de Eenheid Rotterdam. In deze rol heb ik als klant het gesprek gevoerd met de beveiligingsleveranciers.”

Rol van Security Consultant logische vervolgstap


Een rol als Security Consultant ziet Sybesma als een logisch vervolg in zijn carrière. “Doorgestroomd vanuit de uitvoering ben ik actief geweest bij leveranciers én afnemers. Daarmee heb ik mooie inzichten gekregen in processen. Voortdurend zie ik mogelijkheden en kan ik de vertaalslag van management naar de werkvloer maken. Voordat ik bij de Security Adviesgroep begon gaf ik les op een MBO school. Hier kwamen theorie en praktijk weer mooi samen omdat ik les gaf aan beveiligers in opleiding, handhavingsstudenten en politiemedewerkers. Wat ik meeneem naar de Security Adviesgroep is mijn nuchterheid en het vermogen om op verschillende niveaus van toegevoegde waarde te kunnen zijn.”

Management verheugd met uitbreiding van het team


Directeur en eigenaar André Minderman van de Security Adviesgroep is verheugd met de uitbreiding van zijn team. “Door continue groei van onze organisatie oriënteerden we ons op uitbreiding van het team, om opdrachtgevers met raad en daad bij te staan als het gaat om beveiligingsdiensten. Een professional met zo’n brede ervaring in het veiligheidsdomein is een welkome aanvulling.”


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp