• Home
  • Diensten en Services

Diensten & Services

Security Adviesgroep is een veelzijdige organisatie met absoluut onafhankelijke en gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid. Of het nu gaat om advisering, begeleiding van inkooptrajecten, projectmanagement of kwaliteitsmetingen (zowel op organisatorisch als technisch gebied), wij kunnen u optimaal van dienst zijn!

Onderstaand zijn een aantal verschillende vormen van dienstverlening weergegeven waarin wij werkzaam zijn. Echter is het belangrijk te vermelden dat ieder project en iedere klant uniek is waardoor uitvragen soms kunnen afwijken van de standaard dienstverlening. Dit is geen probleem voor Security Adviesgroep! Er wordt te allen tijde gestreefd een pakket op maat te creƫren waarbij de wens van de klant centraal staat.

Naast onderstaande Security dienstverlening zijn wij ook actief op het gebied van Safety. Zo hebben wij kennis op het gebied van Bedrijfshulpverlening (BHV) en hierbij specifiek kennis van de inrichting van de BHV organisatie.

Hiernaast zijn wij ook actief in het op maat schrijven van een:
  • Port Facility Security Plan (PFSP)
  • Security Quick scan
  • Bedrijfsnoodplan
  • Risico inventarisatie- en evaluatie (tevens voor complexe organisaties en bedrijven)

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp