Begeleiding aanbestedingen en inkooptrajecten

Security Adviesgroep heeft een bewezen portfolio aan ervaring op het gebied van Europese aanbestedingen en inkooptrajecten voor gemeenten, provincies, onderwijs en het bedrijfsleven. Wat de inhoud van uw beveiliging of veiligheid gerelateerde aanbesteding ook betreft, wij kunnen u optimaal van dienst zijn. Dit als interim projectleider, als materiedeskundige ondersteunend aan uw organisatie, of als interim inkoper met actuele juridische kennis van aanbestedingsrecht.

Wanneer het een (Europese) aanbesteding betreft kunnen wij u, in samenspraak met uw afdeling inkoop en contractmanagement, assisteren op onze kennisgebieden. Binnen de aanvraag worden de minimum eisen, de selectiecriteria en de beoordelingseisen vooraf bepaald, waardoor een transparante procedure ontstaat. Op basis hiervan hebben aanbieders inzicht in de beoordeling van de offertes en kan men zich richten op de specifieke wensen en eisen van de aanvrager.

Daarnaast brengen wij actuele marktkennis, van zowel beveiligingstechniek en beveiligingsdiensten, als safety gerelateerde onderdelen zoals bedrijfshulpverlening mee in de aanbesteding en kunnen wij daarnaast realistische uitvragen en budgetramingen voor u opstellen.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?    Neem contact met mij op!

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp