Begeleiding aanbestedingen en inkooptrajecten

Security Adviesgroep heeft een bewezen portfolio aan ervaring op het gebied van Europese aanbestedingen en inkooptrajecten voor gemeenten, provincies, onderwijs en het bedrijfsleven. Wat de inhoud van uw beveiliging of veiligheid gerelateerde aanbesteding ook betreft, wij kunnen u optimaal van dienst zijn. Dit als interim projectleider, als materiedeskundige ondersteunend aan uw organisatie, of als interim inkoper met actuele juridische kennis van aanbestedingsrecht.

Wanneer het een (Europese) aanbesteding betreft kunnen wij u, in samenspraak met uw afdeling inkoop en contractmanagement, assisteren op onze kennisgebieden. Binnen de aanvraag worden de minimum eisen, de selectiecriteria en de beoordelingseisen vooraf bepaald, waardoor een transparante procedure ontstaat. Op basis hiervan hebben aanbieders inzicht in de beoordeling van de offertes en kan men zich richten op de specifieke wensen en eisen van de aanvrager.

Daarnaast brengen wij actuele marktkennis, van zowel beveiligingstechniek en beveiligingsdiensten, als safety gerelateerde onderdelen zoals bedrijfshulpverlening mee in de aanbesteding en kunnen wij daarnaast realistische uitvragen en budgetramingen voor u opstellen.


Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?    Neem contact met mij op!

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Ons aanbod

Bent u ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn om uw security te verbeteren?
Maak vrijblijvend kennis met onze gemotiveerde mensen en bespreek wat de Security Adviesgroep voor u kan betekenen.

Neem contact op!

Security Adviesgroep