Interim security- & safety (risk) management

Managers of afdelingen op het gebied van security, facility, vastgoed of technisch beheer krijgen steeds vaker de vraag of zij de continuïteit van hun organisatie kunnen waarborgen en of de te beschermen belangen van hun organisatie op orde zijn. Dit roept vaak de vraag op welke risico’s er voor een organisatie zijn en welke maatregelen er genomen kunnen worden om deze risico's te mitigeren.

Hoe breng je de security & safety risico’s voor je organisatie goed in kaart? Hoe neem je de juiste maatregelen? Hoe beheer je de inrichting daarvan en hoe overtuig je ook de directie of het bestuur van de noodzaak van deze investeringen? Onze professionals op het gebied van security- & safety management helpen organisaties steeds vaker bij deze onderwerpen, zowel ondersteunend of op projectbasis als Interim security-/ projectmanager.

Herkent u zich in bovenstaand verhaal? Wij bespreken vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie onder het genot van een warme kop koffie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp