Onze projecten

https://www.youtube.com/watch?v=jjWhXIMd-VQ

Om een beeld te geven van een aantal projecten die wij naar vole tevredenheid van de opdrachtgever hebben afgerond bovenstaand een testimonial. Veel kijk plezier!

Kennis van de markt en haar spelers resulteert erin dat Security Adviesgroep in de afgelopen twintig jaar dat zij actief is in de veiligheids- en beveiligingswereld een portfolio aan ervaring heeft opgebouwd in zowel de beveiligingsdiensten sector, als de beveiligingtechnische (uitvoerings)zijde. Security Adviesgroep biedt namelijk onafhankelijk advies en begeleiding op meerdere vlakken van beveiligingsmaatregelen bij specifieke probleemgebieden voor zowel de technische-, vitale-, als dienstensector. Security Adviesgroep streeft naar een klantklimaat waar 100% tevredenheid de norm is.

Zo denken wij niet alleen mee bij de voorbereiding van een project, maar bieden wij ook advies op maat bij de uitvoering van een project en de nazorg. Wij weten dat ieder project uniek is, echter is er altijd één overkoepelende factor, er wordt altijd een goede balans gezocht tussen de wensen van de klant, wet- en regelgeving en veiligheid.

Om een beeld te geven van de projecten waarin Security Adviesgroep o.a. actief is zijn drie voorbeelden weergegeven. Benieuwd geworden? Klik vooral even op de buttons voor de inhoud van het project!

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp