Het ontstaan van Security Adviesgroep

De historie van Security Adviesgroep gaat terug tot het jaar 1999, dat was het jaar waarin eenmanszaak VSS Consultancy het levenslicht zag. Oprichter en partner Hans Volbeda startte met een rugzak vol ervaring het eerste Facilitaire Security Service adviesbureau van Nederland! Op 1 januari 2001 werd de B.V. opgericht.
Met zijn achtergrond en ervaring als rechercheur bij de Politie en als Security Manager in de Rotterdamse haven, heeft hij vanuit VSS vele opdrachtgevers met raad en daad bijgestaan.

Nadat in 2013 de samenwerking met Gemcon beveiligingsconsult een feit was, konden de expertises van beide bedrijven elkaar maximaal versterken. Organisatie en inrichting samen met de technische- en bedrijfskundige achtergrond van André Minderman zorgen er voor dat elk vraagstuk of probleem door de experts kon worden aangepakt en opgelost.
Sindsdien zijn wij gestaag gegroeid, niet alleen in het aantal medewerkers, maar vooral in kennis, kunde, ervaring én het aantal opdrachtgevers.
Met ingang van 2017 vormen beide ondernemingen Security Adviesgroep. Eén van de weinige echt onafhankelijke partijen met de volledige bandbreedte op elke gebied binnen het vakgebied beveiliging en veiligheid. Hiermee zijn wij nog beter in staat om u optimaal en maximaal van dienst te zijn.
"Betrokken, deskundig en slagvaardig. Dat typeert de gemotiveerde medewerkers van Security Adviesgroep!"

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Ons aanbod

Bent u ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn om uw security te verbeteren?
Maak vrijblijvend kennis met onze gemotiveerde mensen en bespreek wat de Security Adviesgroep voor u kan betekenen.

Neem contact op!

Security Adviesgroep