Implementatie security & safety projecten

Security Adviesgroep beschikt over de kennis, ervaring en middelen om de uitvoering, implementatie en oplevering van uw project volgens specificatie, op tijd en binnen budget te laten verlopen.

Bij ons is de uitvoering in handen van één eindverantwoordelijke. De projectleider of projectmanager coördineert de verschillende disciplines in het team en bewaakt de samenhang en voortgang van de uitvoering. In nauw overleg met de opdrachtgever zorgt hij of zij voor de beschrijving van procedures en de implementatie van organisatorische maatregelen of elektronische en bouwkundige voorzieningen. Vooraf worden de uitgangspunten gedefinieerd die gebruikt worden als ijkpunt gedurende de uitvoering van het project. Daarnaast worden afspraken gemaakt over de frequentie en de vorm van de rapportages.

Het project is volgens ons pas afgerond als ieder onderdeel uit het projectplan is gerealiseerd, op tijd én operationeel. Uw medewerkers worden geïnstrueerd over de nieuwe maatregelen. Security Adviesgroep levert in samenspraak met de toeleveranciers en u het pallet van maatregelen binnen uw organisatie werkend op. Op basis van onze ruime projectervaring(en) kennen onze projecten een afzonderlijke communicatieparagraaf. Consequenties van functionele, systeemtechnische of budgettaire afwijkingen worden, waar nodig of gewenst, vroegtijdig gesignaleerd en besproken. Waar nodig wordt in belang van alle betrokkenen geëscaleerd.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?    Neem contact met mij op!

Security Adviesgroep

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
 
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp
Nederland
 
info@securityadviesgroep.nl
+31 (0)888 444 000

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp