Service Level Management

Na de ondertekening van een contract, in de zogenaamde implementatie-, en beheerfase, worden de gemaakte afspraken pas echt belangrijk. Het is namelijk van belang dat beide partijen zich houden aan deze gemaakte afspraken. Maar op welke manieren kan dit dan zoal?

Security Adviesgroep heeft een ruime ervaring bij ondersteuning van de opdrachtgever op het gebied van contractmanagement. Dit varieert van het periodiek bewaken van gemaakte afspraken, gezamenlijk met de leverancier meten van de KPI’s, controle facturatie aan het in de aanbesteding afgesproken prijzenblad tot het opmaken en bijstellen van doelen middels jaarplannen. Wij staan jaarlijks vele opdrachtgevers bij op het gebied van contractmanagement.

Benieuwd welk abonnement Service Level Management het beste bij u past? Neem contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp