Compliance en security audits

Wilt u de fysieke beveiliging van uw pand naar een hoger niveau brengen? Staat de verbouwing van een locatie op de planning en wilt u beveiligingsmaatregelen direct al toepassen in het nieuwe ontwerp? Weet u niet waar u moet beginnen of heeft u al een aantal maatregelen voor ogen maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij de vertaling hiervan? Security Adviesgroep kan u op dit gebied optimaal van dienst zijn. Zo kunt u zich bezig houden met uw core business en voorzien wij u van een advies op maat.

Hiervoor bieden wij twee maatwerk opties aan:
Security audits maken deel uit van de beheer cyclus. Security Adviesgroep controleert, evalueert en auditeert op uw verzoek de procedures en de genomen organisatorische en technische maatregelen. Tevens controleren wij samen met u of de oorspronkelijke uitgangspunten nog gelden. De heldere rapportages en managementinformatie die wij verzorgen, houden iedereen alert.

Bij een audit is het doel het aantoonbaar maken van de werking van de genomen veiligheidsmaatregelen. Mocht u één maatregel specifiek willen toetsen kunt u ook kiezen voor een Mystery guest visit. Bij een Mystery guest visit wordt doorgaans één of enkele onderwerpen getoetst.

Security Adviesgroep

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
 
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp
Nederland
 
info@securityadviesgroep.nl
+31 (0)888 444 000

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp