Welkom bij Security Adviesgroep!

https://www.youtube.com/watch?v=bI8AJiiDG6M

Security Adviesgroep kenmerkt zich door haar unieke positie in de markt. Betrokkenheid, deskundigheid en slagvaardigheid zijn enkele begrippen die de medewerkers van Security Adviesgroep typeren. Met bijna 25 jaar ervaring in de beveiligingswereld, beschikken wij zowel over de kennis als kunde om ieder project, van klein tot groot, bouwkundig, technologisch of organisatorisch als adviseur en/of projectmanager uit te voeren.

Ons team bestaat uit ruim 15 enthousiaste Security professionals waarbij wij als bedrijf beschikken over bijna 25 jaar ervaring in de wereld van beveiliging en veiligheid. Daarnaast laat Security Adviesgroep zich kenmerken door:

Kennis van security en safety op de volledige bandbreedte
Security Adviesgroep heeft de kennis en kunde op de volledige bandbreedte binnen het vakgebied veiligheid en beveiliging. Dit resulteert in een optimaal kennisniveau om de klant van dienst te zijn.

Onafhankelijkheid
Security Adviesgroep is volledig onafhankelijk en objectief en is niet verbonden met investeerders of vaste leveranciers. Dit zorgt ervoor dat voor iedere klant een oplossing op maat wordt gemaakt waarbij primair de belangen van de opdrachtgever centraal staan.

Klantgerichtheid
De Security Adviesgroep stuurt met haar medewerkers aan op honderd procent klanttevredenheid, waarbij excellente kennis, deskundigheid en inzet maximaal worden aangewend om de afgesproken resultaten te bereiken. Daarnaast steken wij ook veel aandacht in het onderhouden van langdurige relaties tussen partijen en streven wij ernaar hierin de verbindende schakel te zijn.

Van complexiteit naar eenvoud
Wanneer een project meerdere jaren in beslag neemt waarbij beveiliging en/of security meerdere afdelingen binnen een organisatie raakt, komt het voor dat iedere speler binnen het project een eigen werkwijze en blik op deze onderwerpen heeft. Dit maakt dergelijk grote projecten dan ook vaak complex. Complexiteit ziet Security Adviesgroep als een uitdaging! Security Adviesgroep beschikt over de expertise om een project met dergelijk grote of complexe omvang beet te pakken door de specifieke kennis over zowel de kansen en de valkuilen van de markt waarbij toekomstgerichtheid en toepasbaarheid hoog in het vaandel staan.

Security Adviesgroep

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
 
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp
Nederland
 
info@securityadviesgroep.nl
+31 (0)888 444 000

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze periodieke nieuwsbrief!

Ontmoet onze professionals!

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp