Marc Kleiberg aangesteld als operationeel manager bij Security Adviesgroep

Met ingang van dinsdag 5 maart verwelkomt Security Adviesgroep Marc Kleiberg (52 jaar), een doorgewinterde professional met meer dan 30 jaar ervaring in de beveiligingssector. In zijn nieuwe functie als operationeel manager, is Marc verantwoordelijk voor de operationele inzet van het team security specialisten.

Voordat hij zich bij Security Adviesgroep voegde, bekleedde Marc Kleiberg de positie van Manager Asset Protection bij Post NL, waar hij verantwoordelijk was voor Corporate Security. Zijn brede ervaring vormt een waardevolle aanwinst voor het team van Security Adviesgroep.

Security Adviesgroep heeft achter de schermen gewerkt aan verdere versteviging van het Management team. Martijn Provily zijn rol als Operationeel manager was hierin een tijdelijke tussenstap. Provily wordt met de komst van Kleiberg commercieel verantwoordelijk binnen het Management Team, waardoor de operationele taken worden overgedragen aan Kleiberg.

Met de aanstelling van Marc Kleiberg is de managementversteviging binnen Security Adviesgroep compleet. Algemeen Directeur en eigenaar André Minderman is blij met de solide leiding van Security Adviesgroep. “Met de komst van Marc en de verandering van de rol van Martijn hebben we gebouwd aan een stevig Management team. We staan klaar om de kansen in de markt en de ontwikkelingen binnen de organisatie, op een solide manier, aan te pakken.”

We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en groei onder leiding van ons vernieuwde managementteam en wensen Marc en Martijn veel succes in hun nieuwe rollen.

Security Adviesgroep

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
 
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp
Nederland
 
info@securityadviesgroep.nl
+31 (0)888 444 000

Nieuwsbrief

Meld je hier aan voor onze periodieke nieuwsbrief!

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp