Young professional Valerie Stoop

In de rubriek 'Young Professional' van het Security Managementblad komt jong talent aan het woord over hun carrières en ambities. In de rubriek van 22 juni 2022 kwam Security Adviesgroep's eigen Valerie Stoop aan het woord en werd haar portret geschreven.

Valerie Stoop is na haar studie Integrale Veiligheidskunde aan de bak gegaan als junior Security Consultant bij Security Adviesgroep. "Tijdens mijn studie had ik twee enorm leerzame stageperiodes. Bij de Koninklijke Luchtmacht deed ik onderzoek naar de dreiging van drones in het Nederlandse luchtruim. Mijn afstudeerstage doorliep ik op de veiligheidsafdeling van een Nederlandse haven, waarbij de focus lag op sociale veiligheid. Na mijn studie ben ik gestart bij Security Adviesgroep waar ik als consultant met veel plezier de fijne kneepjes leer van de diensten- en de technische kant van beveiliging en veiligheid."

Ben je benieuwd geworden naar het hele artikel? Lees het op het Security Management platform!

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp