Wordt André Minderman Security Professional van het jaar?

Het is een hele eer voor directeur en eigenaar van Security Adviesgroep, André Minderman, om één van de drie nominees te zijn voor 'Security Professional van het Jaar'.

De nominatie
Elke twee jaar organiseert de Vereniging Beveiligingsprofessionals Nederland (VBN) de verkiezing ‘Security Professional van het Jaar’. In aanmerking komen security professionals van binnen én buiten de VBN, die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor het vakgebied en het algemene belang binnen de veiligheidszorg. Voor elke verkiezing worden uit de aanmeldingen drie genomineerden geselecteerd. Selectiecriteria zijn onder andere verdiensten voor het vakgebied, inspirerend vermogen, vakmanschap en leiderschap. De leden van de VBN kiezen uit de drie genomineerden de nieuwe Security Professional van het jaar.

De genomineerden
Naast Security Adviesgroep's eigen André Minderman is tevens Jan Verkaar van Security Facility Services en Frank van der Linden van Security Expert Register Nederland genomineerd. Wij wensen deze drie topspecialisten allen veel succes!

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp