Martijn Provily aangesteld als operationeel manager Security Adviesgroep

Met ingang van woensdag 1 februari is Martijn Provily (49 jaar) aangesteld als operationeel manager bij Security Adviesgroep. Het managementteam van de organisatie is uitgebreid met deze nieuwe rol. Oprichter en eigenaar André Minderman gaat zich meer concentreren op zijn rol als algemeen directeur.

Nieuwe rol in duurzaam organisatiemodel Security Adviesgroep


Benoemde wijziging en uitbreiding van het managementteam komt voort uit groei die Security Adviesgroep doormaakt. “We zijn dankbaar voor onze loyale opdrachtgevers en hebben onze omzet met ruim 25% zien groeien over het afgelopen jaar,” aldus Minderman. “Samen met onze Raad van Advies zijn we op zoek gegaan naar een duurzaam organisatiemodel en al snel kwam Martijn op ons pad.”

Bedrijfsontwikkeling centraal bij Martijn Provily


Voor zijn aanstelling bij Security Adviesgroep was Martijn Provily als algemeen directeur (Nederland) verbonden aan Stichting Mercy Ships NL. Opgegroeid in het bedrijf van zijn vader ontwikkelde hij zich in operationele en commerciële leidinggevende functies, waarna hij bij enkele organisaties directie functies bekleedde. Daarna specialiseerde hij zich als zelfstandig ondernemer in bedrijfskundig advies, organisatie ontwikkeling en interim directievoering binnen het MKB. “Vanuit mijn brede achtergrond draag ik graag bij aan de ontwikkeling en verdere groei van de Security Adviesgroep,” aldus Provily. “Samen met onze collega’s binnen de Security Adviesgroep mag ik mee helpen bouwen aan een veilige werkomgeving, zodat onze klanten zich ongestoord bezig kunnen houden met hun core business.”


Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp