Marc Kleiberg versterkt team Security Adviesgroep

Als gevolg van groei en ontwikkeling van de organisatie versterkt  Marc Kleiberg met ingang van 5 maart 2024 het team bij Security Adviesgroep. Wij heten Marc van harte welkom in ons team en wensen hem veel succes bij het afronden van zijn huidige werkzaamheden bij Post NL.

Als ervaren Security professional is Kleiberg een aanwinst voor de organisatie. Zijn achtergrond en toewijding sluiten naadloos aan op de visie, kernwaarden en doelstellingen van Security Adviesgroep. Meer achtergrondinformatie over Kleiberg is te vinden op Linkedin.

Nogmaals, welkom aan boord, Marc! We kijken uit naar de komende tijd en hebben er alle vertrouwen in dat jouw betrokkenheid een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons team!

Welke functie Marc gaat uitoefenen binnen Security Adviesgroep wordt op een later moment bekend gemaakt, hou hiervoor vooral de berichtgeving in de gaten…

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp