Rik van der Steijn nieuwste aanwinst voor Security Adviesgroep

De Security Adviesgroep heeft Rik van der Steijn (42) aangesteld als security consultant. In deze rol verleent hij consultancy-diensten op het gebied van fysieke beveiliging bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Directeur & eigenaar André Minderman van de Security Adviesgroep is verheugd met de uitbreiding van zijn team. “Door continue groei van onze organisatie oriënteerden we ons op uitbreiding van het team, om opdrachtgevers met raad en daad bij te staan als het gaat om beveiligingsdiensten. Een professional met meer dan 20 jaar ervaring in het veiligheidsdomein is een welkome aanvulling.”

Van der Steijn begon zijn carrière als coördinator commerciële binnendienst bij CSU Security Services en was daarna actief als coördinator marketing en salessupport bij Trigion. Zijn brede ervaring bij deze beveiligingsbedrijven neemt hij mee in zijn nieuwe rol als security consultant bij de Security Adviesgroep. Ook gaat hij bijdragen aan een stevige positionering van de Security Adviesgroep als onafhankelijke specialist in het veiligheidsdomein.

Bron: Beveiligingsnieuws.nl

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp