Security Adviesgroep breidt het team uit met security consultant Remko van Gemmert

Met ingang van 1 juli 2023 verricht Remko van Gemmert (50 jaar) werkzaamheden voor Security Adviesgroep als security consultant. Remko breidt het team van de organisatie uit met zijn volle rugzak aan kennis over toegangscontrole, inbraakinstallaties, intercomsystemen en camera-observatiesystemen en zal zich vooral bezighouden met de technische invulling van vraagstukken en projecten.

Ruim 30 jaar technische kennis en ervaringRemko heeft met zijn 30 jaar ervaring in de beveiliging een ruime kennis opgebouwd over inbraakinstallaties, intercom- en camerasystemen. Zo heeft hij onder andere als field engineer zelfstandig complexe installaties uitgevoerd bij de grootste bedrijven van Nederland en aansluitend daarop coachte de field engineers in zijn functie als Technical Leader.

Remko zal zijn technische kennis breder delen door aan de klantzijde van de tafel zitten. In die hoedanigheid wordt Remko door Security Adviesgroep ingezet om bij een aantal projecten mee te denken over de juiste technische invulling van vraagstukken.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp