Raad van Advies - Security Adviesgroep

In 2021 heeft Security Adviesgroep haar 20-jarig bestaan gevierd. Tijdens dit jubileumjaar heeft oud-oprichter Hans Volbeda afscheid genomen van zijn functie als Senior Security Consultant en Managing Partner. Hans is echter niet helemaal uit beeld, maar vormt nu samen met Jan-Willem de Lange de Raad van Advies van Security Adviesgroep.

Wat is de Raad van Advies?
Security Adviesgroep is een professionele organisatie die zich richt op een maximale ontzorging van haar relaties binnen de volle bandbreedte van beveiliging en veiligheid. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen is er ook een Raad van Advies ingericht om de directie hierin te adviseren en te ondersteunen. De Raad geeft gevraagd en ongevraagd advies over strategische, organisatorische en financiële zaken, trends en lange termijn ontwikkelingen.

De Raad van Advies zal op deze wijze haar bijdragen leveren om de continuïteit, kwaliteit en doelstellingen van Security Adviesgroep te optimaliseren en haar marktpositie verder uit te bouwen en te verstevigen.

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp