Mark Morren aangesteld als juridisch adviseur Security Adviesgroep

Met ingang van woensdag 1 februari is Mark Morren (50 jaar) aangesteld als juridisch adviseur en aanbestedingsspecialist bij Security Adviesgroep. Daarmee investeert de organisatie in juridische expertise op het gebied van aanbesteden, inkoop en contractmanagement én juridische zaken binnen de eigen onderneming.

Expertise rond inkoop en contractmanagement


De aanstelling van Mark Morren etaleert de 360 graden aanpak van Security Adviesgroep. De organisatie ziet een continu toenemende behoefte aan ondersteuning van inkoopafdelingen bij diverse opdrachtgevers. “We zijn Mark ooit tegen gekomen als adviseur inkoop en contractzaken bij opdrachtgever RDW,” aldus André Minderman, directeur/eigenaar bij Security Adviesgroep. “De veelzijdigheid van ons portfolio sprak hem aan. We zijn verheugd dat hij nu de overstap maakt en zich aan ons wil verbinden”.  

Ruim 20 jaar juridische kennis en ervaring


Morren begon zijn carrière als juridisch adviseur bij uiteenlopende organisaties om zich vanaf 2008 als senior adviseur bij RDW te specialiseren in aanbestedingen en contracten. Sinds januari 2016 is hij zelfstandig aanbestedingsspecialist (ClaerWater Aanbesteden & Contractvorming) en sinds januari 2022 was hij werkzaam als strategisch inkoopadviseur bij Noorderpoort. In zijn nieuwe rol als juridisch adviseur en aanbestedingsspecialist completeert Morren accountteams bij uiteenlopende opdrachtgevers.

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp