Reputatie onder eindgebruikers Security Adviesgroep en hun toeleveranciers

ASML is in 2023 door het bedrijfsleven uitgekozen als het bedrijf met de beste reputatie van Nederland. Het Brabantse hightechbedrijf voert al 4 jaar de ranglijsten aan in de MT500, het jaarlijkse reputatieonderzoek van MT/Sprout onder captains of industry.

Waardering zakelijke afnemers en peer reviews
In het onderzoek worden grote Nederlandse bedrijven gewaardeerd door het bedrijfsleven die zaken met hen hebben gedaan. In de beoordeling wordt gekeken naar productleiderschap, klantgerichtheid, goed werkgeverschap, duurzaam ondernemerschap en de kwaliteit van uitvoering.

Security Adviesgroep feliciteert opdrachtgevers en toeleveranciers
De resultaten uit 2023 werden dinsdag 20 juni gepubliceerd. Security Adviesgroep wil in het bijzonder, Erasmus Universiteit Rotterdam, Havenbedrijf Rotterdam, Hutchinson Ports ECT, Politie en andere opdrachtgevers van harte feliciteren met hun notering in deze unieke lijst van MT500 orgaisaties. Daarnaast wilt Security Adviesgroep ook ENGIE Services Nederland, G4S, Facilicom, waaronder Trigion, Honeywell, NVD Beveiligingsgroep, Securitas en andere toeleveranciers feliciteren met hun notering in deze lijst.

Nieuwsgierig naar waardering en review Security Adviesgroep?
Nieuwsgierig hoe Security Adviesgroep met professionele dienstverlening bijdraagt aan de reputatie van toonaangevende organisaties? Bijvoorbeeld hoe benoemde dimensies integraal onderdeel zijn van het Service Level Agreement (SLA) dat met toeleveranciers is afgestemd om continue verbetering in een contract te waarborgen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp