Beveiligingsdiensten Port of Moerdijk

Op woensdag 21 februari heeft Havenbedrijf Moerdijk een raamovereenkomst getekend voor beveiligingsdiensten binnen het haven- en industrieterrein Moerdijk.

Excellente veiligheid als uniek pluspunt


De samenwerking met EBN Veiligheidsdienst komt voort uit de ambitie van het havenbedrijf om in 2030 het veiligste haven- en industrieterrein te zijn in de Vlaams-Nederlandse Delta, met ‘excellente veiligheid’ als uniek pluspunt. Lees meer op de website van Port of Moerdijk.

Meer weten?


Security Consultants van Security Adviesgroep adviseren Port of Moerdijk en andere havenbedrijven over optimalisatie en realisatie van aantoonbaar effectieve (port) Security. Bijvoorbeeld zijn specialisten van Security Adviesgroep als materiedeskundigen betrokken bij deze aanbesteding, die werd begeleid door Significant Synergy. Nieuwsgierig naar de achtergronden? Neem contact met ons op voor meer informatie of doorverwijzing naar onze opdrachtgevers.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp