Disclaimer

Deze website is een product van de Security Adviesgroep (hierna SAGroep). SAGroep accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden door, of door onvolledigheid op welke manier dan ook.

Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten door het sturen van een e-mail. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.
 
Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van SAGroep is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.
 
Alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal blijven te allen tijde voorbehouden aan SAGroep. Voor gebruik dient u schriftelijk toestemming te hebben van SAGroep. Dit kunt u aanvragen door middel van het sturen van een e-mail.
 
Voor de inhoud en omvang van het gebruiksrecht dat u door SAGroep is verstrekt, wordt verwezen naar de algemene voorwaarden van SAGroep die op deze site van toepassing zijn.
 
Voor de volledige bepalingen betreffende de omvang van de aansprakelijkheid van SAGroep wordt ook verwezen naar de algemene voorwaarden van SAGroep die op deze site van toepassing zijn.

Ons aanbod

Bent u ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn om uw security te verbeteren?
Maak vrijblijvend kennis met onze gemotiveerde mensen en bespreek wat de Security Adviesgroep voor u kan betekenen.

Neem contact op!

Security Adviesgroep