Missie en Visie

Bedrijven en organisaties moeten zich maximaal kunnen toeleggen op hun "core business" waarbij verstoring door ongewenste en onbevoegde invloeden, zoals inbraak, diefstal, brand, fraude en overige (imago)schade door crimineel gedrag, worden voorkomen of tot een minimum worden beperkt.
Security Adviesgroep stuurt daarom aan op een maximale ontzorging voor het tot stand brengen van een veilige ongestoorde, niet gehinderde omgeving, waarbij uw beveiliging werkt zoals het moet werken.

"Bedrijven en organisaties moeten zich ongestoord en veilig kunnen blijven focussen op hun werk!"


Als gevolg van veranderingen in bedrijven en organisaties wordt meer en meer uitgegaan van regie functies binnen beveiliging en het facilitaire werkgebied. In vele gevallen wordt hierbij met een klein team gewerkt, waarbij externe kennis en capaciteit wordt ingehuurd wanneer dat nodig is.
Security Adviesgroep stuurt met haar medewerkers aan op honderd procent klanttevredenheid, waarbij excellente kennis, deskundigheid en inzet maximaal worden aangewend om de afgesproken resultaten te bereiken.

"Dit blijkt uit de 100% tevreden en trouwe klanten die ons als vanzelfsprekend in hun netwerk aanbevelen en wij u zonder voorkeur als referentie aanbieden."

Security Adviesgroep

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere
 
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp
Nederland
 
info@securityadviesgroep.nl
+31 (0)888 444 000

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp