Missie en Visie

Missie


Bedrijven en organisaties moeten zich maximaal kunnen toeleggen op hun "core business" waarbij verstoring door ongewenste en onbevoegde invloeden, zoals inbraak, diefstal, brand, fraude, hacking, cybercrime en overige (imago)schade door crimineel gedrag, worden voorkomen of tot een minimum worden beperkt.

De Security Adviesgroep stuurt daarom aan op een maximale ontzorging voor het tot stand brengen van een veilige ongestoorde, niet gehinderde omgeving, waarbij uw beveiliging werkt zoals het moet werken.

"Samengevat:
Bedrijven en organisaties moeten zich ongestoord en veilig kunnen blijven focussen op hun werk!"

Visie


Als gevolg van veranderingen in bedrijven en organisaties wordt meer en meer uitgegaan van regie functies binnen beveiliging en het facilitaire werkgebied. In vele gevallen wordt hierbij met een klein team gewerkt, waarbij externe kennis en capaciteit wordt ingehuurd wanneer dat nodig is.

De Security Adviesgroep stuurt met haar medewerkers aan op honderd procent klanttevredenheid, waarbij excellente kennis, deskundigheid en inzet maximaal worden aangewend om de afgesproken resultaten te bereiken.

"Dit blijkt uit de 100% tevreden en trouwe klanten die ons als vanzelfsprekend in hun netwerk aanbevelen en wij u zonder voorkeur als referentie aanbieden."

Ons aanbod

Bent u ook benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn om uw security te verbeteren?
Maak vrijblijvend kennis met onze gemotiveerde mensen en bespreek wat de Security Adviesgroep voor u kan betekenen.

Neem contact op!

Security Adviesgroep