Security by design

Een deur naar een belangrijke ruimte goed beveiligd met een groot slot erop, maar naast de deur een raampje geplaatst met enkel glas welke gemakkelijk ingetikt kan worden? Belangrijke documenten opgeslagen in een afgesloten kast, maar geen goede inventarisatie van alle sleutels? Dit zijn voorbeelden van beveiligingsmaatregelen welke goed zijn bedoeld, maar waar over het totaalplaatje helaas niet goed is nagedacht.

Hier komt Security by Design om de hoek kijken. Maar wat houdt dat precies in? Door vanaf de "tekentafel" uw security een onderdeel te laten zijn van het ontwerp is het mogelijk om efficiƫnter en slagvaardiger te beveiligen. Wij kunnen u hierbij maximaal ontzorgen door alle kennis en ervaring voor uw project in te zetten om tot slimme security concepten te komen die werken en werkbaar zijn!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Periodieke nieuwsbrief

Security Adviesgroep houdt je graag aangesloten op ontwikkelingen rond (fysieke) beveiliging en veiligheid. Ontvang een update met nieuws en ontwikkelingen van de afgelopen periode middels onze periodieke nieuwsbrief.

Meld je hier aan!

Security Adviesgroep BV

Hoofdkantoor:
Marconistraat 2
3281 NB Numansdorp

Vestiging:
Edvard Munchweg 61
1328 MK Almere

+31 (0)888 - 444 000
info@securityadviesgroep.nl

KvK: 58876987

Postadres:
Postbus 7335
3280 AC Numansdorp